TT-Line startar ny linje sammtidigt som dom varslade 70 personer.

TT-Line utökar sitt linjenät och börjar trafikera Trelleborg-Świnoujście. Linjen kommer att trafikeras av Nils Dacke och premiärturen sker den 8 januari.

TT-Line sätter in Nils Dacke på en marknad som utvecklas hela tiden och ser en ljus frammtid framförallt för pax-trafiken. TT-Line är något mer inriktade på passagerartrafiken än vad Unity Line är och tycker bara att det är positivt med konkurrens, säger Tommy Halén.

Nyheten kommer bara några veckor efter beskedet om att man varslar omkring 70 ombordanställda just på Nils Dacke. Orsaken till varslen var att moderbolaget i Tyskland sagt upp bemanningsavtalet för svenskflaggade Nils Dacke, vilket i sin tur har sin orsak i en minskad lönsamhet på den tidigare linjen Trelleborg-Travemünde.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter