Allt för sjön bjuder på fartmonster som går i 200 knop!

Båtmässan Allt för sjön bjuder på ett riktigt fartmonster i år, en turbinbåt som går strax under 200knop eller ca 370 kmh...

300 motorbåtar kommer att ställas ut på båtmässan i Stockholm som drar igång första mars. Garanterat tuffast, snabbast och mest uppseendeväckande är Zuperman, en superracerbåt som klarar 180 knop. Se video.

Skandinaviens största båtmässa, Allt för sjön, kommer att visa ovanligt många motorbåtsnyheter i år. Största dragplåstret, i alla fall för de fartintresserade, blir säkert monsterbåten Zuperman, en 50 fot lång superracer som drivs av två gasturbiner och ska toppa strax under 200 knop.

– Kul, båtintresset ökar igen. Efter fem ganska magra år i branschen trodde vi inte på någon markant förändring i år. Men vi har faktiskt fått utöka mässytan jämfört med förra året för att få in alla båtar, vilket är jätteskoj. Dessutom har vi fler intressanta nyheter än under de senaste åren. Och de kommer förhoppningsvis att locka fler besökare än under de senaste åren, säger Thomas Sandberg, projektledare för Allt för sjön.
Källa hamnen.se

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter