Piloten valde att krascha planet i havet och döda alla 239 passagerare.

Kapten Zaharie Ahmad Shah , piloten av flygplanet MH370 hade allvarliga familjeproblem och var otrogen . Iallafall enligt en vän till piloten. Zaharie var förvirrad av depression eftersom hans fru var på väg att lämna honom. Detta kan vara orsaken till piloten valde att kraschat planet i havet och dödade alla 239 passagerare.

De chockerande påståendena kom direkt efter en rapport där man hör den sista kommunikationen från cockpiten, efter samtalet så klättrade planet till en extrem höjd på 43.000 - 45.000 ft. Enligt en anonym källa så flög planet på denna höjd i ca 23 minuter och försvann sedan. Enligt källan skulle syret har tagit slut på bara 12 minuter, detta skulle ha lett till att syrgasmaskerna föll ner men de kan bara leverera syre i ca 10 minuter.


Enligt Ron Bishop, chef för flyget på Central Queensland University så skulle ett tryckfall i kabinen förmodligen slagit ut besättningen och passagerarna. Det skulle innebära att MH370 skulle flyga obemannad tills det får slut på bränsle och  kraschar.

"Du skulle bara sakta svimma men det skulle inte ha någon effekt på planet .Planet skulle fortsätta flyga tills det så småningom får slut på bränsle. Det skulle förklarar hela mysteriet med att planet flög hela vägen från Sydostasien till nära västkusten i Australien. " sa Ron Bishop


Fortfarande så ger den teorin inte ett svar på frågan varför piloten flög i upp till sju timmar och inte krascha planet strax efter att han lämnat marken.

Piloten & hans familj

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter