Göteborgs Kulturbåtsfestival 27-28 sep

Den 27 och 28 September är det dax att för andra året i rad välkomna Göteborgs kulturbåtsfestival i Eriksberg. Har ni vägarna förbi är det att varmt rekomendera då förra årets festival var mer än lyckat!! 

Det kommer en massa olika båtar som ligger längst kajerna och mellan klockan 11.00 och 15.00 på både lördag och söndag kommer man att kunna komma ombord och titta på båtarna och prata med besättningarna. Är man morgonpigg kan man vara uppe redan vid 08.00 och se alla båtar komma inseglandes för att lägga till! Klockan 12 kommer det hållas en invigning av de nyrenoverade pirerna, det kommer finnas musik och öltält på Kvarnpiren, stora livflottar som barnen kan leka med och på kvällen drar det ihop till dans. På söndagen hålls även en skattjakt för de mindre ombård på "piratbåtarna"!

Ett litet exempel på båtar som kommer delta är såklart Ostindiefararen Götheborg,  Esab VI, Juno, Westkust, Westvind, Svanen West, Vidfamne, Atlantica och Athene.
Repotageskribenten Bell, jag, kommer såklart att vara på plats och berätta för er vad som händer. JAg finns på Ostindiefararen båda dagarna!

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter